Basisonderwijs

 Ben je op zoek naar een veldles, project of een pakket levend materiaal voor jouw klas? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Scholen uit Blaricum, Eemnes en Laren kunnen hiervoor gebruik maken van de subsidie die door de BEL-gemeenten beschikbaar wordt gesteld. Scholen uit andere regio’s zijn ook van harte welkom. Zij krijgen voor de betaling een factuur.

Ons gehele aanbod vind je onder de knop reserveren. Met het keuzemenu is het gemakkelijk om een geschikt lesmateriaal te vinden. Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar nme@spookbos.nl of op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9:00 en 12:30 uur bellen naar 035-5380061.

Bij reservering van een les op Het Spookbos: Het maximaal aantal kinderen per les is 35. Denk er alstublieft aan dat de kinderen kleding dragen welke passend is bij het weertype. Wij adviseren om 1 begeleider per 4-5 kinderen mee te nemen.

Schoolcode!

Elke school in de BEL-gemeente heeft een eigen code gekregen om kosteloos te reserveren.
Deze code vul je in tijdens het reserveringsproces.

Ben je de code vergeten?

Stuur een WhatsApp naar
06-20175894 bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 uur t/m 12.30 uur en we sturen de code zo snel mogelijk toe!