Voortgezet onderwijs

Voor het voorgezet onderwijs bieden wij mogelijkheden voor een project op maat of het reserveren van pakketten levend materiaal. Zo kunnen leerlingen bijvoorbeeld de groeicyclus van de vlinder bestuderen tijdens de biologieles.

Scholen uit Laren kunnen hiervoor gebruik maken van de subsidie die door de BEL-gemeenten beschikbaar wordt gesteld. Scholen uit andere regio’s zijn ook van harte welkom. Zij krijgen voor de betaling een factuur.

Ons gehele aanbod vind u onder de knop reserveren. Met het keuzemenu is het gemakkelijk om een geschikt product te vinden. Voor meer informatie of vragen over een project op maat kunt u mailen naar nme@spookbos.nl of op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9:00 en 12:30 uur bellen naar 035-5380061  

Bij reservering van een les op Het Spookbos: Het maximaal aantal kinderen per les is 35. Denk er alstublieft aan dat de kinderen kleding dragen welke passend is bij het weertype.

Schoolcode!

Elke school in de BEL-gemeente heeft een eigen code gekregen om kosteloos te reserveren.
Deze code kunt u tijdens het reserveringsproces invullen en toepassen.

Ben je de code vergeten?

Stuur een WhatsApp naar
06-20175894 bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 uur t/m 12.30 uur en we sturen de code zo snel mogelijk toe!